Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 841g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 70g52kcal9.2g0.8g0.3g4.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.6g0g
Kaurahiutale 112g420kcal16.3g63.9g8.2g11.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti90g449kcal22.3g29.9g25.8g25.5g
Mantelilastu (A la meira)70g421kcal16.8g4.6g37.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 729g2502kcal74.3g510.3g8.7g25.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g8280kcal277.8g1219g229g134g
Valittu annoskoko1960g4140kcal138.9g609.5g114.5g67g
Annoskoko puolitettuna980g2070kcal69.5g304.8g57.3g33.5g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640