Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g234g1430kcal44.5g11.7g128.9g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale70g42kcal7g3.5g0.2g51.3g
Tattarijauho, Myllynparas164g558kcal21.3g110.8g2.8g8.7g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g117g422kcal19.9g55.1g9g18.8g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.9g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)47g4.7kcal0.7g0g0.3g39.9g
Vesi1172g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g131g958kcal1.3g1.3g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g6913kcal191.8g382.6g492.4g237.6g
Valittu annoskoko1960g3457kcal95.9g191.3g246.2g118.8g
Annoskoko puolitettuna980g1728kcal48g95.7g123.1g59.4g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365