Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1083g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g180g54kcal1.8g9.5g0.5g4.3g
Herne 180g124kcal9.1g16.9g0.7g5.6g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g360g270kcal14.8g45g2.9g0g
Sipuli 108g33kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3924g990kcal55.6g154.4g8.8g31.4g
Valittu annoskoko1962g495kcal27.8g77.2g4.4g15.7g
Annoskoko puolitettuna981g248kcal13.9g38.6g2.2g7.9g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436