Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu29g30kcal2.3g4.6g0.2g0.6g
Tomaattimurska Eldorado700g140kcal8.4g24.5g0.7g9.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl21g53kcal2.5g0.3g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Rypsiöljy rainbow26g236kcal0g0g26.2g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)875g1999kcal166.2g0g148.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3930g5084kcal367g89g362g31.6g
Valittu annoskoko1965g2542kcal183.5g44.5g181g15.8g
Annoskoko puolitettuna983g1271kcal91.8g22.3g90.5g7.9g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940