Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1760g671kcal4.8g123.9g1.6g60.4g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g60g192kcal0.6g46.8g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl40g256kcal5.6g1.4g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3932g3209kcal25g377.4g146g120.8g
Valittu annoskoko1966g1605kcal12.5g188.7g73g60.4g
Annoskoko puolitettuna983g802kcal6.3g94.4g36.5g30.2g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598