Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 750g334kcal5.5g46.9g0g45g
Porkkanaraaste 200g750g203kcal4.5g39.8g1.5g18.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g450g1755kcal0g441g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g17g100kcal1.1g9.6g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3933g4782kcal22.2g1074.6g14.6g127.6g
Valittu annoskoko1967g2391kcal11.1g537.3g7.3g63.8g
Annoskoko puolitettuna983g1196kcal5.6g268.7g3.7g31.9g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669