Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)500g100kcal3g17.5g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g40g38kcal0.4g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g1115kcal24.4g125.2g47g22.6g
Valittu annoskoko1968g557kcal12.2g62.6g23.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna984g279kcal6.1g31.3g11.8g5.7g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181