Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Pepperoni light, Snellman16g40kcal4.4g0g2g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)26g92kcal2.6g18.4g0.7g1.6g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g413kcal30.8g37.4g14.2g3.2g
Valittu annoskoko197g206kcal15.4g18.7g7.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna99g103kcal7.7g9.4g3.6g0.8g
Arvot/100g100g105kcal7.8g9.5g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168712