Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 84g129kcal16.3g0g7.1g0g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Punaviini 14g10kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 7.5g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g327kcal34.4g7.2g15.4g2.2g
Valittu annoskoko198g164kcal17.2g3.6g7.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna99g82kcal8.6g1.8g3.9g0.6g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.8g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260