Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)94g30kcal2.8g4.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g141kcal0g0g15.7g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g47g158kcal7.6g23.5g3.6g6.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 35g105kcal3g19.1g0.7g4.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 5.1g17kcal1.5g0.4g1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g900kcal29.8g94.8g42g25.6g
Valittu annoskoko198g450kcal14.9g47.4g21g12.8g
Annoskoko puolitettuna99g225kcal7.5g23.7g10.5g6.4g
Arvot/100g100g228kcal7.5g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528