Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g37g63kcal7.3g0g3.6g0g
Punajuuri 52g20kcal0.5g3.6g0.1g1.3g
Sipuli 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Ohrasuurimo 8.9g29kcal0.7g5.6g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 21g7.1kcal0.6g1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 13g21kcal0.4g0.4g2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g302kcal19.8g24.8g12g5.2g
Valittu annoskoko197g151kcal9.9g12.4g6g2.6g
Annoskoko puolitettuna99g76kcal5g6.2g3g1.3g
Arvot/100g100g77kcal5g6.3g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363