Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%75g128kcal15g0g7.5g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Tomaattisose tomaattipyree 5.6g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Soijakastike 6.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g424kcal32.6g14g25g4.2g
Valittu annoskoko198g212kcal16.3g7g12.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna99g106kcal8.2g3.5g6.3g1.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g3.5g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883