Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Kaali, valkokaali59g12kcal0.7g2g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g4.4g0.9kcal0g0.3g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.5g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Hunaja 2.1g6.8kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 28g15kcal0.2g3.4g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g29g35kcal0.9g1.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g191kcal5g25.4g6.4g5.8g
Valittu annoskoko198g95kcal2.5g12.7g3.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna99g48kcal1.3g6.4g1.6g1.5g
Arvot/100g100g48kcal1.3g6.4g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316