Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 533g187kcal24.6g10.4g1.6g13.3g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g200g28kcal3.8g0.8g1g0g
Vesi1066g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g133g227kcal2.7g7.1g20g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3944g904kcal63.2g40.4g45.4g28g
Valittu annoskoko1972g452kcal31.6g20.2g22.7g14g
Annoskoko puolitettuna986g226kcal15.8g10.1g11.4g7g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026