Koskenlaskijan kasvissosekeitto

Hienonna kuorittu sipuli ja kuullota rasvassa kattilassa.

Lisää joukkoon kukkakaalit ja vesi.

Keitä n. 15 min ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keittoon porkkanasose ja paloiteltu sulatejuusto.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna kiehuvaksi ja nosta sivuun ja soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)487g131kcal6.3g23.4g1g8.3g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl243g2161kcal0g0g243.4g0g
Kukkakaali 2190g527kcal39.6g48.2g6.6g50.4g
Vesi, vesijohtovesi 3407g0kcal0g0g0g0g
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g2434g974kcal12.2g292g4.9g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1217g3407kcal231.2g0g267.7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g27kcal1.1g3.7g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14455kcal580.8g734.6g1047.8g122.6g
Valittu annoskoko10000g7227kcal290.4g367.3g523.9g61.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3614kcal145.2g183.7g262g30.7g
Arvot/100g100g72kcal2.9g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418882