Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g40g16kcal1.5g2.6g0g0g
Sokeri 23g92kcal0g22.6g0g0g
Siirappi, tumma27g85kcal0g19.7g0g0g
Neilikka, annos 4g0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen27g191kcal0.3g0.3g21.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g80g279kcal2.8g64.6g0.8g2.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g1343kcal9.6g223g44.4g6g
Valittu annoskoko198g672kcal4.8g111.5g22.2g3g
Annoskoko puolitettuna99g336kcal2.4g55.8g11.1g1.5g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.3g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349