Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl28g36kcal3.6g0.1g2.3g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g5g19kcal0g4.6g0.1g0g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.2g5.3g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g714kcal16.4g116.2g18.8g5.2g
Valittu annoskoko198g357kcal8.2g58.1g9.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna99g179kcal4.1g29.1g4.7g1.3g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068