Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.7g1.1g13.1g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste38g9kcal0.3g1.8g0.1g1.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g681kcal33g9.8g56.4g3.4g
Valittu annoskoko198g341kcal16.5g4.9g28.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna99g170kcal8.3g2.5g14.1g0.9g
Arvot/100g100g172kcal8.3g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530