Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 60g14kcal1.1g1.3g0.2g1.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl33g10kcal1.5g0.6g0.1g0.5g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g8.3g8.3kcal1.5g0g0.2g0g
Paprika, punainen43g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Kadett juustoraaste (Arla)20g46kcal5.8g0.5g2.4g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g33g20kcal1g2.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g219kcal22.6g13.8g7.6g5.6g
Valittu annoskoko198g110kcal11.3g6.9g3.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna99g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089