Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g84g101kcal14.3g1.3g4.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g33g25kcal1.8g4g0.2g0g
Hillosipulisäilyke 8.8g4.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g413kcal35g21g20g2.6g
Valittu annoskoko198g206kcal17.5g10.5g10g1.3g
Annoskoko puolitettuna99g103kcal8.8g5.3g5g0.7g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457