Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 9g81kcal0g0g9.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.7g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Mustapippuri 2.2g6.2kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 180g231kcal37.3g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g646kcal75.2g3.2g36.6g1.8g
Valittu annoskoko198g323kcal37.6g1.6g18.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna99g161kcal18.8g0.8g9.2g0.5g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200