Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha131g218kcal25g0g13.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma15g18kcal0.5g0.7g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g558kcal55.6g11.2g32g1.2g
Valittu annoskoko198g279kcal27.8g5.6g16g0.6g
Annoskoko puolitettuna99g139kcal13.9g2.8g8g0.3g
Arvot/100g100g141kcal14g2.8g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726