Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 21g151kcal0.2g0.1g17g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.2g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g39g20kcal0.4g4.7g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g42g27kcal4.6g1.8g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.7g4.3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl18g24kcal2.4g0.1g1.5g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 2.7g10kcal0.1g2.2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g947kcal23.6g97.4g51.2g2.4g
Valittu annoskoko198g474kcal11.8g48.7g25.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna99g237kcal5.9g24.4g12.8g0.6g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g12.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508