Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 2.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.3g3.3g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 30g96kcal7.3g13.7g0.6g2.7g
Viinietikka 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g240kcal15.6g36g1.4g8.2g
Valittu annoskoko199g120kcal7.8g18g0.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna99g60kcal3.9g9g0.4g2.1g
Arvot/100g100g61kcal3.9g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954