Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g157g227kcal34.6g0g9.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola18g28kcal1.4g0.7g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g18g60kcal2.5g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g632kcal77.2g2g34.2g0.2g
Valittu annoskoko199g316kcal38.6g1g17.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna99g158kcal19.3g0.5g8.6g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955