Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 55g13kcal1g1.2g0.2g1.3g
Parsakaali brokkoli 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton44g47kcal9.9g0g0.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 22g38kcal1.7g0.5g3.3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl22g74kcal0.4g0.6g7.9g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g417kcal31g6.8g28.6g5.4g
Valittu annoskoko199g209kcal15.5g3.4g14.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna99g104kcal7.8g1.7g7.2g1.4g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315