Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g55g191kcal7.2g37.9g0.9g1.7g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)55g49kcal8.9g0.8g1.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g44g37kcal0.6g1.9g3.1g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa22g66kcal5g0g5g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g798kcal44g83.4g31.4g5g
Valittu annoskoko199g399kcal22g41.7g15.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna99g199kcal11g20.9g7.9g1.3g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686