Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 22g7.1kcal0.1g1.2g0g0.6g
Bataatti, kuorittu 13g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%13g21kcal0.9g0.2g1.9g0.2g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 6.2g8kcal1.3g0g0.3g0g
Persilja 3.7g1kcal0.1g0g0g0.3g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g153kcal6g8.8g9.4g3.4g
Valittu annoskoko199g76kcal3g4.4g4.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna99g38kcal1.5g2.2g2.4g0.9g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108110