Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 167g1212kcal2g0.7g135.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl334g1136kcal46.8g187.1g22.4g36.8g
Sokeri 142g577kcal0g141.9g0g0g
Mansikka 835g389kcal4.2g70.2g1.7g15.9g
Raparperi 501g169kcal3.5g27.6g0.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g6965kcal113g855g320.8g119.4g
Valittu annoskoko1980g3482kcal56.5g427.5g160.4g59.7g
Annoskoko puolitettuna990g1741kcal28.3g213.8g80.2g29.9g
Arvot/100g100g176kcal2.9g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557