Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g301g1805kcal63.2g19.9g162.4g0g
Kookoshiutale 100g663kcal8.2g6.4g64.7g16.3g
Kananmuna kuoreton 150g215kcal18.8g0.5g15.4g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)376g2707kcal0.4g0.4g300.8g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g251g145kcal22.6g12.5g0.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)251g313kcal8.3g9.3g25.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g75g286kcal1.1g70.5g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Raparperi 451g152kcal3.1g24.8g0.5g6.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten13g41kcal2.9g5.6g2.6g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g12696kcal258.6g309.2g1144g48.2g
Valittu annoskoko1980g6348kcal129.3g154.6g572g24.1g
Annoskoko puolitettuna990g3174kcal64.7g77.3g286g12.1g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904