Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 209g1514kcal2.5g0.8g169.7g0g
Sokeri 142g576kcal0g141.8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl22g28kcal2.8g0.1g1.8g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1117kcal33.2g227.9g3.9g11.4g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g392g196kcal3.9g47.1g3.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl167g568kcal3.3g5g58.4g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g417g271kcal45.9g17.5g1.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 67g43kcal2.1g3.2g2.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.3g0.8kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl184g239kcal24.1g0.6g15.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 27g101kcal1.5g22.4g0.4g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g67kcal0g16.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g9470kcal239.4g972.8g513.8g23.8g
Valittu annoskoko1980g4735kcal119.7g486.4g256.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna990g2368kcal59.9g243.2g128.5g6g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508