Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali676g143kcal8.1g23g1.4g14.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha451g748kcal85.6g0g45.1g0g
Sipuli kuivattu 56g153kcal5.9g19.8g0.9g19.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g2233kcal203.4g115.4g96g79.4g
Valittu annoskoko1980g1116kcal101.7g57.7g48g39.7g
Annoskoko puolitettuna990g558kcal50.9g28.9g24g19.9g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987