Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g540g1890kcal43.2g405g9.2g16.2g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Kanaliemi laimennettu 1350g134kcal3.6g5.8g10.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g5362kcal95.4g823.4g183.8g33.2g
Valittu annoskoko1980g2681kcal47.7g411.7g91.9g16.6g
Annoskoko puolitettuna990g1340kcal23.9g205.9g46g8.3g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080