Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1080g2457kcal205.2g0g183.6g0g
Hapukoor (Tere)180g214kcal5.2g7.9g18g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.8g0.6g20.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g108g32kcal1.1g4.3g0.3g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g108g367kcal19.4g0g31.3g0g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g486kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g7874kcal522.6g58.2g616.2g9g
Valittu annoskoko1980g3937kcal261.3g29.1g308.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna990g1968kcal130.7g14.6g154.1g2.3g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014