Caponata (kasvisruoka)

Munakoisoa 300g-400g
Pisaratomaatteja 500g
Kapris, 35g (ohjeessa 1 dl vihreitä oliiveja, korvasin kapriksilla)
Punasipuli
Valkosipulin kynsiä 2 kpl
Oregano, kuivattu 1 rkl
Persilja, kuivattu 2-3 rkl
Sokeri, reilu teelusikallinen
Valkoinen balsamico 1 rkl
Suolaa reilu hyppysellinen
Reilusti mustapippuria

Kannattaa itkettää munakoiso; lävikköön, reilusti suolaa ja antaa seistä puolisen tuntia, sitten huhtelu ja kuivaus.

Paistellaan munakoisoa hyvällä lämmöllä ehkä 3-5 min, sitten sipulit, paistellaan vähän aikaa, sitten loput.

Haudutetaan noin 15 min.

Yleensä tämän tyyppiset sörsselit eivät ole minun makuuni, mutta tästä tykkäsin tosi paljon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 600g134kcal3g18.6g1.2g15g
Kapris etikkaliemessä, Figaro70g22kcal1.5g2.9g0.4g2.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000g203kcal6g38g3g14g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3966g1410kcal32.6g179.4g51.4g82.2g
Valittu annoskoko1983g705kcal16.3g89.7g25.7g41.1g
Annoskoko puolitettuna992g353kcal8.2g44.9g12.9g20.6g
Arvot/100g100g36kcal0.8g4.5g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222604