Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)40g360kcal0g0g39.9g0g
Sipuli 266g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)1065g320kcal10.7g42.6g4.3g2.1g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 533g1891kcal10g14.1g202.4g0g
Basilika, tuore 27g7.2kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g40g30kcal3g3.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3968g5414kcal57.8g152.6g495.4g15.8g
Valittu annoskoko1984g2707kcal28.9g76.3g247.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna992g1354kcal14.5g38.2g123.9g4g
Arvot/100g100g137kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887