Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3223g4143kcal668.8g0g161.2g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g6285g2326kcal62.9g377.1g69.1g100.6g
Oliiviöljy 48g428kcal0g0g48.3g0g
Sipuli 443g134kcal5.5g21.3g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14060kcal1474.4g796.8g559g216.2g
Valittu annoskoko10000g7030kcal737.2g398.4g279.5g108.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3515kcal368.6g199.2g139.8g54.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630