Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 137g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 25g11kcal0.5g2g0g0.4g
Tomaattimurska 625g184kcal3.5g33.1g1.2g11.9g
Vesi, vesijohtovesi 874g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 300g955kcal73.1g137g5.7g26.7g
Viinietikka 19g3.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3970g2402kcal158.4g359.2g14.4g82.8g
Valittu annoskoko1985g1201kcal79.2g179.6g7.2g41.4g
Annoskoko puolitettuna993g601kcal39.6g89.8g3.6g20.7g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954