Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen18g126kcal0.2g0.2g14g0g
Punakaali 933g242kcal14.6g32.6g1.9g17.7g
Sipuli (käsittelemätön)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen641g225kcal1.3g52.6g0.6g9.6g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma117g373kcal0.1g86.3g0g0g
Punaviini 140g99kcal0.4g0.3g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g18g6.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g2204kcal36.2g355.6g33.4g58.6g
Valittu annoskoko1988g1102kcal18.1g177.8g16.7g29.3g
Annoskoko puolitettuna994g551kcal9.1g88.9g8.4g14.7g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289