Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g1756g2037kcal124.7g351.2g14g0g
Oliiviöljy 176g1553kcal0g0g175.6g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.2g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g7302kcal258.2g720.8g379.8g2.4g
Valittu annoskoko1988g3651kcal129.1g360.4g189.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna994g1826kcal64.6g180.2g95g0.6g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573