Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 125g49kcal1.3g8.8g0.3g3.2g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g19g36kcal0.5g0.7g3.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras3.8g10kcal0.3g1.9g0g0.5g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g31g23kcal2.5g2.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g347kcal16.8g27.8g16.8g7.4g
Valittu annoskoko199g174kcal8.4g13.9g8.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154