Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g112g191kcal21.4g0g11.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Katkarapu 56g38kcal8.1g0g0.6g0g
Pekoni, paistettu 28g145kcal4.6g0g14.2g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.8g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g763kcal68.8g2.6g52.2g0.4g
Valittu annoskoko199g382kcal34.4g1.3g26.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna100g191kcal17.2g0.7g13.1g0.1g
Arvot/100g100g192kcal17.3g0.7g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313