Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g4.2g6.8kcal0.3g0.2g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Oltermanni 17%14g38kcal4.2g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g407kcal34.8g10.8g23.8g4g
Valittu annoskoko199g204kcal17.4g5.4g11.9g2g
Annoskoko puolitettuna100g102kcal8.7g2.7g6g1g
Arvot/100g100g102kcal8.7g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235