Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 85g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g370kcal26g33g13.2g4.4g
Valittu annoskoko199g185kcal13g16.5g6.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna100g92kcal6.5g8.3g3.3g1.1g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957