Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g78g18kcal0.3g4.1g0g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kurkku, tuore31g3.1kcal0.2g0.5g0g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki31g25kcal4.1g0.6g0.6g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g5g13kcal0.8g0.1g1g0g
Salaatti, jäävuori tuore16g1.6kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g136kcal11.6g13.6g3.4g3g
Valittu annoskoko199g68kcal5.8g6.8g1.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna100g34kcal2.9g3.4g0.9g0.8g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.4g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511