Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton123g133kcal27.7g0g2.2g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g26g33kcal1.3g0.7g2.8g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g11g64kcal3.2g1.3g5g0.9g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria11g23kcal0g5.7g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.3g0.8kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g1.1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g676kcal66g18.2g37.6g2g
Valittu annoskoko200g338kcal33g9.1g18.8g1g
Annoskoko puolitettuna100g169kcal16.5g4.6g9.4g0.5g
Arvot/100g100g169kcal16.5g4.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756