Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g70g155kcal13.4g0g12g0g
Sika-nautajauheliha35g78kcal6.2g0g6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 35g23kcal1.1g1.7g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g18g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0g
Nokkonen (100g)8.8g3.2kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Korppujauho 4.4g16kcal0.5g3.3g0g0.2g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g8.8g27kcal1.6g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g667kcal51.8g20.4g43g1.2g
Valittu annoskoko200g334kcal25.9g10.2g21.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna100g167kcal13g5.1g10.8g0.3g
Arvot/100g100g167kcal13g5.1g10.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813