Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g34g137kcal0g33.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.2g0.4g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g13g70kcal0.8g7.1g0.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.2g4.1kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Margariini 80 % laktoositon 19g131kcal0.1g0g14.8g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g38g146kcal0.7g34.5g0.6g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 13g0.4kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 13g87kcal0.1g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g1514kcal19.4g208.8g59g2.8g
Valittu annoskoko200g757kcal9.7g104.4g29.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna100g379kcal4.9g52.2g14.8g0.7g
Arvot/100g100g380kcal4.9g52.3g14.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225845