Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g23g29kcal3.3g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)11g25kcal1.5g0.1g2.1g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g23g31kcal4.3g0g1.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 90g95kcal3.6g17.4g0.8g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g402kcal27g38.2g15.4g3.8g
Valittu annoskoko200g201kcal13.5g19.1g7.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna100g101kcal6.8g9.6g3.9g1g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408