Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 31g5.5kcal0.6g0.1g0.2g0.6g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Maissi jyvät 25g36kcal0.7g6.3g0.6g0.9g
Fetajuusto, Milbona13g35kcal2.5g0.1g2.7g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g38g28kcal2g6.5g0.1g1.7g
Kana 38g71kcal7.6g0g4.5g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g25g7.5kcal0.5g1.7g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.8g4kcal0g0g0.5g0g
Chilikastike, Felix19g19kcal0.4g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g421kcal29g39.4g17.2g6.4g
Valittu annoskoko200g210kcal14.5g19.7g8.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361